Festival van Mooie Woorden / of Wonderful Words — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Click the link for the version in English 😉

Geachte volger/bezoeker, Op 26 februari 2017 wordt een grandioze happening georganiseerd in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze middag en avond wordt de dichtkunst van J.C. Bloem in het zonnetje gezet maar ook onder handen genomen door dichters, musici, rappers, toneelspelers en beeldend kunstenaars. Het wordt ook een multiculturele manifestatie met deelnemers uit verschillende etnische achtergronden. De voorbereidingen […]

via Festival van Mooie Woorden / of Wonderful Words — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Human Rights
Food For Thought
Master Your Life
Blog Catergories
Recent Articles

Update before summer break, not completely gone !

Update before summer break, not completely gone! As every year, my husband and I will have three weeks free time together. This year we will not jump in the car and drive to Spain. So far, no big renovation plans either. Nope, this vacation will be all about

Read More »

Acknowledge ;-)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

5 Responses

Love to connect with my neighbors on our globe :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.