Festival van Mooie Woorden / of Wonderful Words — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Click the link for the version in English 😉

Geachte volger/bezoeker, Op 26 februari 2017 wordt een grandioze happening georganiseerd in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze middag en avond wordt de dichtkunst van J.C. Bloem in het zonnetje gezet maar ook onder handen genomen door dichters, musici, rappers, toneelspelers en beeldend kunstenaars. Het wordt ook een multiculturele manifestatie met deelnemers uit verschillende etnische achtergronden. De voorbereidingen […]

via Festival van Mooie Woorden / of Wonderful Words — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Human Rights
Food For Thought
Master Your Life
Blog Catergories
Recent Articles

Live life the way it makes sense to you

Live life the way it makes sense to you. That is what Dreampack.org is about. Creating your unique Dreampack with respect for the one we all live upon. Acknowledging yourself AND all other Beautiful Souls out there. Reach out to them and embrace positives and limitations. Those of others and those of yourself. 

Read More »

Inspiring Quote – Emma Watson

Reach out to, connect with, and acknowledge Beautiful Souls is nowadays easier than ever. Besides sharing a smile with your neighbor, being friendly to the lady behind the counter,

Read More »

5 Responses

Love connecting with my neighbors at our globe :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.